Heb je vragen of wil je contact opnemen? Stuur mij een mailtje! Of volg mij op één van deze Social Media kanalen.

Volg de Knooppuntfietser op

Knooppunt 31 Winterswijk, een hoogtepunt

Knooppunt 31 Winterswijk, een hoogtepunt

In 2015 fietste ik de contouren van Nederland en kwam onder andere bij knooppunt 31 op de grensweg bij Winterswijk. Aan de hand van het stickertje dat ik daar achterliet werd ik een tijdje geleden benaderd door Jelle Leenes, portretteur van Nederland.

Hij bleek druk bezig met een zomerserie die bestaat uit beschrijvingen van – en originele ontmoetingen op – de exacte middelpunten en letterlijke hoogtepunten van gemeenten in de Achterhoek. Knooppunt 31 is het hoogste punt van de Achterhoek met 50m boven NAP en na een bezoek aan deze plek voor research, kwam hij bij mij terecht.

Begin juni keerde ik terug naar het knooppunt in Winterswijk waar ik door Jelle, samen met fotografe Suzanne Valkenburg, geïnterviewd ben voor de zomerserie die in juli verschijnt in De Gelderlander.